Офіційне представництво в Україні

Лебідка на ЛУАЗ

  • 19.02.2024
  • borushko

Автомобіль ЛуАЗ, який виготовлявся на Луцькому автозаводі з 1979 по 1992 роки, досі залишається популярним серед автолюбителів. Завдяки високому рівню прохідності його зручно експлуатувати на пересіченій місцевості. З сучасним тюнінгом ця машина легко проїде по розмитій грунтовій дорозі, канаві, гористому рельєфу.

Лебідка на ЛУАЗ

Кожен справжній власник позашляховика розуміє, що наявність лебідки - це необхідність, особливо в умовах бездоріжжя. Встановлення лебідки на ЛуАЗ стає простою задачою завдяки конструкції машини, що дозволяє легко впроваджувати нове обладнання на бампер чи навіть в салон.

Давайте розглянемо кілька сучасних моделей тягових механізмів, що ідеально підходять для раритетних джипів.

Електрична лебідка Husar BST S 4500 LBS

Електрична лебідка на ЛУАЗ

Ця модель відзначається високою функціональністю та надійністю. З потужністю мотора 2,5 к. с. і міцною конструкцією, вона придатна для екстремальних умов. Здатна тягнути транспорт масою 2041 кг. Серед інших переваг:

  • компактність і легка вага (15,5 кг);
  • наявність роликових напрямних для рівного намотування каната;
  • безпровідний пульт для керування.

У барабанній конструкції використані високоякісні сальники і ущільнювачі, що запобігають потраплянню вологи та пилу у відсік двигуна та редуктора.

Лебідка Husar BST 3500 LBS

Автомобільна лебідка на ЛУАЗ

Husar BST 3500 Lbs на 1587 кг - потужна лебідка для ЛуАЗ 969 та інших модифікацій позашляховика. З потужністю 1,5 к. с. і компактними габаритами, вона ефективно витягне транспорт зі складних дорожніх ситуацій. З живленням від акумулятора 12 В, вона оснащена захистом від води, піску та бруду. У комплекті сталевий трос (довжина 12 м, діаметр 5,5 мм) та дистанційний пульт. Автоматичне гальмо у разі зупинки мотора забезпечує безпеку під час буксирування.

Переносна електрична лебідка Husar Winch 1000 lbs

Переносна лебідка на ЛУАЗ

Простий вибір - придбати переносну модель. Husar Winch 1000 lbs ідеально підходить для ЛуАЗ. Пристрій працює від акумулятора, тому його зручно використовувати в разі розрядженої АКБ. Тягове зусилля становить 454 кг, проте якщо використовувати такелажний блок, показник максимального навантаження збільшується вдвічі. Проста у використанні й транспортуванні, ця лебідка може використовуватися для подолання водних перешкод, снігу та болота.

Завдяки надійним автомобільним лебідкам Husar Winch ви зможете насолоджуватися безтурботними поїздками на своєму ЛуАЗ навіть по найважчих дорогах.